Det är så roligt med programbygge…

… eller inte! Just nu har jag lust att kasta min och Lhines nya HTM-låt åt helvete, men något som är ännu svårare än att bygga program är att hitta musik så än ger jag inte upp. Jag och Lhine har varit ute och tränat i en timme idag, med musiken på i bakgrunden, och jag tror att några pusselbitar föll på sin plats. Det är bara alla bitar där emellan som ska dit också…

Det är en himla tur att vi har Nathalie som träningskompis, som har bra fantasi och delar med sig av vad hon tycker och tänker. Förhoppningsvis blir det lite träning ihop på torsdag, och kanske att vi kan pussla klart programmet då. Det vore skönt att få till en grund iallafall, som jag kan bygga vidare på vartefter.

11 februari, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: