Svårmotiverad

Det där med att komma igång med hundarnas träning har gått väldigt trögt. Veckan efter My Dog var det skönt med en paus, och i förra veckan sög alla tankar kring Cruft’s energin ur mig. I måndags den här veckan var det jättesoligt och fint ute, och på vägen hem från jobbet bestämde jag mig för att idag ska vi gå ut och träna!

Började med Lhine, eftersom hennes träning känns viktigast just nu, men det var inte många minuter vi hann träna innan mina fingrar höll på att frysa ihjäl. Det var bara att avbryta och gå in, för det går ju inte att träna med vantar på händerna. Fingervantar blir ju fuktiga av dregel och då förfryser fingrarna snart iallafall, och med tjocka handskar blir det bökigt.

Det är tur att vi har trapphuset iallafall, där vi kan träna på sånt som inte tar så stor plats. Typ ingångar och övergångar till olika HTM-positioner, tricks och fjärrdirigering. Fast det är ofta som jag inte tänker på att vi kan träna i trapphuset, och det är ju dumt när det står tillgängligt dygnet runt. Idag har alla tre fått varsitt litet pass, så nu kanske vi kan komma igång?

22 januari, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: