Päls överallt

Fy så det ser ut här hemma oss nu. Det ser ut som att vi inte har dammsugit på flera månader. Soffan är täckt med päls, det ligger fluffiga tussar på golvet, listerna är vadderade med päls och man vill inte titta in under soffa och säng… Både hundarna och vi tvåbenta ser ut att gå omkring med pälstofflor.

Alla tre fäller på en gång nu, och det spelar liksom ingen roll om man plockar upp pälsen som ligger längs väggarna eller dammsuger för nästa dag ser det likadant ut igen. På ett sätt är det ju bra att dom fäller samtidigt, för sen när dom har fällt färdigt så får vi en längre period utan fällning.

Thyra är nog den som är mest naken nu tror jag, och fort har det gått! Hon var fin för en vecka sen, men nu är det inte mycket kvar. Fällningen har varit på gång ett tag, men hennes päls packar ihop sig i små kockor innan den väl lossnar, och på My Dog lossnade det en hel del inne på tävlingsplanen. Sedan dess så har det varit fritt fall för pälskockorna och Thyra ser ut som en liten nakenfis.

9 januari, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: