Inte vackert, men nödvändigt

Det var inte mycket snö vi fick, men det ska komma mer i veckan så idag har jag förfulat vårat staket då de som skottar här inte har någon tankeförmåga eller förstår svenska i varken tal eller text. Jag har ringt hyresvärden, pratat med flera av de som skottar samt upp en lapp.

Meddelandet som inte går fram är att vi inte vill att de skottar in snö på våran uteplats, eftersom att hundarna får lägre och lägre hopphöjd varefter att mer och mer snö skottas över vårat staket. Dessutom tycker hundarna att det är väldigt gott att äta snö, och det blir ju inte så himla bra när det skottas över snö med salt och stora grusbitar i.

Tidigare år har vi bara haft kompostgaller som staket, och då försvann höjden väldigt snabbt. Det var sådär lagom kul att behöva skotta ut all snö igen varje gång de varit här… Nu när vi satt upp ett riktigt staket, som är högre än vad kompostgaller var så, trodde jag att det kanske skulle bli lite besvärligt för dom att slänga in snön över staketet , men icke! När förra snön kom i början av december så låg det en fin vall innanför staketet. Suck!

Idag har jag satt upp kompostgaller ovanpå staketet, så nu borde de inte kunna skotta in snön hos oss. Fast det blir ju intressant att se om de fattar att snön inte ska skottas in över de resterande metrarna där det inte är kompostgaller…

Det lustiga är ju att de själva har sett hur hundarna beter sig vid staketet. Alla tre hoppar och skäller, och Lhine blir faktiskt lite förbannad. Vid flera tillfällen har jag gått ut då och bett dom att inte skotta in snön hos oss, för snart kommer hundarna hoppa över… men meddelandet går som sagt inte fram.

12 januari, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: