Film: Heelwork to music, My Dog

Ja, såhär såg det ut när Lhine blev den första svenska hunden med cert i heelwork to music! Det vinglade lite hit och dit, men jag är ändå jättenöjd med utförandet med tanke på att det var på dagen tre veckor sedan jag hämtade hem henne från Hälla.

Inför tävlingen var jag orolig över hur Lhine skulle se ut, för hon var ju jättesmal och hade fortfarande mjölk när jag hämtade henne. Trodde inte att jag skulle hinna få upp henne i hull, så jag kontaktade faktiskt tävlingsledaren och berättade hur det låg till och frågade om jag behövde ha med veterinärintyg. Fast när mjölken väl sinat så ökade jag på maten, och inte kan man se att hon nyligen haft åtta valpar.

6 januari, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Film: Heelwork to music, My Dog”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Snyggt! :)) Speciellt med tanke på hur ofantligt mkt du har tränat senaste tiden! Rätt mycket wow!

    Älskar att hon nästan viftar omkull sig själv! Lilla, glada, galna Lhine 🙂 Grattis till första HTM-CERT-hunden i Sverige, coolt som fan! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: