En bra bit på vägen mot Cruft’s!

I förra veckan skrev jag en massa inlägg i olika grupper på Facebook och frågade efter resesällskap till Cruft’s, och flera av mina vänner frågade runt bland sina vänner och bekanta. Det gav dock inget napp, och den biten ville jag få klar så snabbt som möjligt. Mamma tipsade då mig om att höra av mig till Emma, som har en dotter till Thyra, och hennes mamma, som har en halvsyster till Thyra, för dom hade varit på Cruft’s tidigare.

Jag skickade iväg ett sms till Emma direkt, som svarade att de inte hade tänkt åka i år men nu när jag ville ha sällskap så lät det intressant. Sedan dess har Emma gjort reseplaneringar och fixat och donat, så nu är färjebiljetter bokade och hon har även lyckats få tag på ett par dubbfria vinterdäck att låna!

Vi kommer ta färja från Danmark över till England, en resa som tar 18 timmar. Det känns lite otäckt att Thyra måste vara i bilen under hela resan, och att jag bara får ta ut och rasta henne på bestämda tider, men ändå som ett bättre alternativ än att sitta och köra lite drygt 200 mil genom Danmark, Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike.

Jag är så himla glad över att Emma och Marita vill följa med, och just nu är jag inte ett dugg nervös över resan. Dom har varit där förut och pratar bra engelska så det känns väldigt tryggt och bra! Något boende har vi, eller rättare sagt Emma, inte hittat än, men det löser sig. Det är ju ett bra tag kvar!

Allt pappersarbete inför Cruft’s är klart också, hoppas jag iallafall. Anmälningsformuläret och cd-skivorna lade jag på lådan för en vecka sen, och anmälan om ATC-numret skickade jag iväg idag. Sen är det väl bara avmaskning och veterinärintyg som ska fixas precis innan vi åker.

23 januari, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “En bra bit på vägen mot Cruft’s!”

 1. Gunela:

  Vi bodde på Atholl Lodge – kanonbra och då iaf, bra pris. En bit att åka men det är nog svårt att hitta något nära så här sent…

 2. Gunela:

  atholl lodge guest house Birmingham B&B
  googla på det. När vi bodde där var det hundfolk från Canada, Sydafrika och Tyskland + vi 4 svenskar…;)

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Va skönt, bra och roligt att allt löst sig! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: