Det går sakta framåt…

Nu ikväll var det dags för årets första träningspass tillsammans med Nathalie och Ayax. Jag åkte ut till hundungdom lite i förväg så att jag skulle hinna känna lite på min och Lhines nya låt och träna en stund med Thyra och Rhiva. Hundarna blev helt tokiga när vi klev in på hundungdom, och Thyra och Lhine som alltid får ligga lösa och vänta på sin tur lyssnade väldigt dåligt.

När Nathalie och Ayax kom så visade dom upp lite nya grejer som de tänkt stoppa in i sitt program, och sen gick Lhines låt på repeat medan vi bollade lite idéer till vårat nya HTM-program. Temat och början av programmet är klart, typ 30 sekunder, och hur jag ska tolka temat är klart, men mycket längre kom vi inte. Programmet till klass I satte vi ihop på ett träningspass, samma vecka som vi debuterade, men det här programmet kommer det ta tid att bygga!

Jag tycker att vi har en väldigt bra låt och det händer mycket i den, men det är också en låt där bytena mellan olika positioner och riktningar måste gå snabbt. Därför är det inte bara att kasta in positionerna, utan nu gäller det att planera in i minsta detalj. Låten har också ett par mellanpartier, eller vad jag ska kalla det, som jag inte vet vad jag ska göra av.

Det känns iallafall bra att programmet är på gång nu, och jag tror att det kan bli riktigt bra när det väl är klart! Under tiden som programmet byggs så måste jag och Lhine även träna in de tre sista positionerna som vi har kvar…

30 januari, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Det går sakta framåt…”

 1. Nathalie och Ayax:

  Det är helt klart lättare att sätta ihop ett klass 1 program än ett klass 3 program! Men jag tycker låten och temat är jättebra och det kan verkligen bli super när alla bitar faller på plats! 🙂

 2. moa:

  spännande med det nya programmet!

  haha ja, jag har alltid velat ha en ”killnamn” på en tik och hade tänk på elliot, men Freddie kändes ju självklart nu xD

 3. Elin o Olle:

  Va spännande 🙂 lycka till ^^

 4. Julia Larsson:

  Låter som ett intressant program du har på gång 😉 Tycker alla era program hållt bra klass! Lycka till med framtida tävlande! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: