Cruft’s 2014?

När jag och Thyra blev svenska mästare i freestyle blev vi även utsedda att få åka till England och representera Sverige på den internationella freestyletävlingen på Cruft’s 2014! Hur häftigt som helst!

Nu känns dock den resan väldigt långt bort. Eftersom att tiden gått och jag inte hört något om Cruft’s så mailade jag idag till SHFK för att höra vem jag skulle kontakta om detta. Fick snabbt två svar, och det var bråttom med att anmäla. Läste igenom PM:et, och redan på lördag ska anmälan och cd-skivor vara ivägskickade via snigelpost.

Det skulle ju hinna lösa sig på något sätt, även om jag sitter utan fungerande skrivare just nu, men för att få tävla med en hund i Storbritannien så måste den ha ett ATC-nummer. En blankett ska fyllas i och skickas in tillsammans med en kopia på stamtavlan, också via snigelpost.

Här började jag få lite smått panik och kände att resan till Cruft’s inte skulle bli av på grund av det där ATC-numret. Provade dock att maila till kontaktpersonen som fanns i PM:et, och försökte med dålig engelska att förklara situationen. Jag fick ett jättetrevligt mail tillbaka, och bara jag skickade iväg anmälan och cd-skivorna så skulle jag få hjälp med ATC-registreringen efteråt.

Sen satte jag mig och försökte titta på hur man tar sig till Cruft’s och höll på att bryta ihop. Självklart vill jag åka, det här kommer vi bara vara med om en gång, men ärligt talat så vet jag inte om jag kommer reda ut att planera den här resan själv.

Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen, borde gått och lagt mig för länge sen. Fortsättning följer…

14 januari, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Cruft’s 2014?”

 1. Stine:

  Klart du skall åka till Cruft´s!! Det finns ju mycket ”reteriverfolk” som åker till England titt som tätt, så förhoppningsvis finns det någon som kan komma med bra restips om du lägger ut en fråga på något forum. Lycka till!!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Hoppas det löser sig för er. Ni MÅSTE ju ta er dit, det är ju för häftigt att missa. Jag skull vilja åka dit bara för att det är häftigt liksom och sen att få göra något sånt. Håller tummarna att du får ordning på allt 🙂

 3. Anna @ Rocktassar:

  Men gud! Det är ju typ det häftigaste nånsin! Jag hoppas VERKLIGEN du får ordning på allt, så du o Thyra kommer iväg! <3 <3 <3

  Du har säkert redan tänkt på det, men tidigare Sverige-representaner, typ Lina eller Frida – de måste ju ha lite ideér på resplaner?

  Jättelyckatill! Jag håller tummarna för dig!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: