Bye, bye januari!

Det här året hade jag tänkt att jag och Thyra skulle tävla lite mindre än vad vi gjorde förra året, så det är ju nästan lite komiskt att januari började med två dagars tävlande på My Dog. Fast när jag hade anmält Lhine så kunde jag verkligen inte låta bli att anmäla Thyra också.

Årets första officiella tävling blev en riktigt toppendag! Lhine gjorde comeback efter sin mammaledighet, och blev första svenska hund med cert i heelwork to music! Thyra och jag vann freestyle klass III med 27.35 poäng, och satte ett nytt personligt poängrekord! Vi tog också vårat 25:e cert.

Dagen därpå var det dags för finalen i Agria Freestyle Elite Challenge, och vi hade verkligen inte turen på vår sida. Musiken strulade både första och andra starten, men sen var det tredje gången gillt! Vi gick in och satte programmet och vann Agria Freestyle Elite Challenge med hela 27.95 poäng! Nytt personligt poängrekord igen! Vi fick vår största rosett någonsin och ett turbotält i pris.

Thyradottern Lystra debuterade i lydnadsklass II, och vann klassen med ett 1:a pris på 182.5 poäng!

31 januari, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Bye, bye januari!”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Ja jisses vad jag var imponerad över dig och Thyra på MyDog! Att kunna ladda om och hålla sånt fokus när det krånglar så mycket! På och av planen tre gånger. Bara det var värt en rosett 😉

  2. Elin o Olle:

    gratiis! ni e verkligen grymma 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: