Sista träningen inför SM

Någon hårdträning har det inte blivit inför SM, utan vi körde ett pass med Nathalie och Ayax i söndags och så nu ikväll. Fast med tanke på hur många gånger jag och Thyra har tävlat med vårat program, och hur mycket vi tränade inför EM och NM så känns det väldigt bra att bara ha tränat sådär lite lagom. Om det var rätt upplägg eller inte återstår att se på lördag…
 
Under kvällens träning körde jag och Thyra ett ganska lugnt pass. Musiken fick vara på som störning, eftersom att Thyra vill göra rätt sak på rätt plats i låten. Vi gjorde ett par korta kedjor av rörelser, lite huller om buller, och idag blev det mest bollbelöning. Tycker nog att Thyra blir lite lugnare av det, särskilt om jag bara plockar upp den ur fickan och ger den till henne utan något tjo och tjim.
 
Än så länge känner jag mig väldigt lugn inför SM, och det känns bra. Jag slipper gärna vara nervös allt för länge, och ett par timmar med nervositet blir det ändå på lördag eftersom att HTM:en går först. Jag hoppas att jag kan ha samma tanke och känsla inför min och Thyras start som jag hade på NM, att vi bara ska gå in och köra. Fokus och koncentration hela vägen.

5 december, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Sista träningen inför SM”

  1. Caroline o. Lukas:

    Aldrig bra att vara övertränad inför tävlingar 😉
    Vi håller tummarna för er – heja heja!!! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: