Man blir tjock av att vara duktig

Ett av alla priser vi fick på freestyle-SM var ett presentkort från Royal Canin, och idag har jag varit och hämtat ut Thyras guldsäck. Presentkortet gällde på ett valfritt foder mellan 7.5-15 kilo, som man fick hämta i djuraffär eller på veterinärklinik. Ett jättebra pris tycker jag, eftersom att jag kunde välja ett foder som passade Thyra istället för att bli tilldelad en säck på plats.
 
Idag har jag som sagt varit och hämtat ut Thyras pris, och jag åkte till Valla djursjukhus och frågade om de hade Royal Canins gå-ner-i-vikt-foder. Mamma har pratat gott om det tidigare, och Thyra har tjockat på sig lite. Hon går på ett lightfoder sedan i somras, och har varit jättefin i kroppen, men inför höstens mästerskap blev det mer godis än motion och såklart en massa onyttiga belöningar.
 
Nu ska det bli ordning på vikten igen, för 12 kilo Satiety support åkte jag hem med. Det kändes väldigt bra att få lämna fram presentkortet när jag såg vad säcken kostade, 730:-! Hoppas en säck räcker för att få ner henne till målvikten, för jag har verklingen ingen lust att betala för en säck…

30 december, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Man blir tjock av att vara duktig”

  1. Anna:

    Ett tips är att titta hos http://www.zooplus.de om det skulle behövas mer. Har en kollega vars hund går på något svindyrt specialfoder. Men därifrån så går det på typ en tredjedel av priset av när de köpte det hos veterinären.

  2. Ninni:

    OM jag någonsin vinner någon sådan presentcheck så vet jag någon jag kan ge den till alltså 😉 (jag själv ger ju inte RC-foder ens om jag får det gratis)

  3. Sara, Tosse och Vittra:

    Du kan ju även blanda satiety med hennes vanliga foder. Då räcker den längre men hon får i alla fall en kalorisnål diet =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: