Jobbigt söta

Att Lhines valpar är jobbigt söta kanske är en konstig beskrivning, men det är så det känns just nu. Jag ska inte ha någon den här gången för jag har inte tid, plus att Lenny har sagt absolut nej till fyra hundar överhuvudtaget någonsin. När jag vet att jag inte ska ha någon brukar jag inte tänka ”Åh, jag vill ha!”, men det gör jag den här gången.
 
Det är tiken som jag håller i famnen på bilden som jag skulle vilja ha, och idag när mamma funderade på vilken valp som ska flytta vart så kände jag att hon får inte försvinna iväg långt bort. En tik ska till Linköping, så förhoppningsvis blir det min favorit som flyttar dit och då även blir medlem på Linköpings hundungdom så jag får träffa henne lite nu och då.

3 december, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Jobbigt söta”

  1. Ann-Sofie:

    Klart favoriten ska just dit. DET röstar jag på ♥

  2. Janni:

    Hej! Har precis hittat hit till din blogg, och vill bara säga att jag älskar den! Otroligt roligt och intressant skrivet, underbara bilder och videos… allt!! =D

  3. Johanna:

    så underbar! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: