NM-silver!

Det kommer ta ett tag innan jag kommer fatta det här, men jag och Thyra har tagit individuellt silver på Nordiska mästerskapen i freestyle 2013!
 
Målet jag hade idag var att vi bara skulle gå in och köra, och det gjorde vi! Jag värmde upp Thyra på morgonen när vi kom till hallen och sedan sprang vi ett varv i full fart runt ringen, sen orkade inte jag mer, och gjorde även ett par långa inkallningar längs ringen för att Thyra skulle få rusa av sig. Efter det så fick Thyra vara med mig hela tiden och bara vara.
 
När ekipaget före oss gick in på planen så gick jag och Thyra in och satte oss i uppvärmningsringen och gjorde ingenting. Memea höll oss sällskap och vi satt och pratade för att jag skulle hålla mig lugn. Jag kände mig ändå förvånansvärt lugn, vilket säkert till stor del berodde på att de inte ropade ut några poäng. Annars brukar jag vilja veta det så snart som möjligt, men idag var det skönt att slippa höra det.
 
Känslan inne på planen var mycket bättre idag, och när vi sprang av planen kände jag mig jättenöjd. Vi hade inte kunnat göra det mycket bättre! Jag höll mig lugn och fokuserad, även om Thyra gick upp i stress på några ställen och agerade på egen hand och gjorde snurren för tidigt innan vi skulle gå i sidleds. Hoppen över svärdet fick bli mycket lägre idag, då jag tror att skallen kom på grund av att hon blev frustrerad över det hala underlaget igår och började skälla på grund av det. Idag var hon tyst!
 
Vad vi skulle få för placering hade jag ingen aning om. En vinst kändes svårt, eftersom att vi ändå hade 0.5 poäng upp till ledaren, och det är mycket i freestyle, så jag höll tummarna för att vi inte hade blivit nerpetade. När de började ropa upp placeringarna insåg vi ganska snabbt att det hänt en del jämfört med startordningen.
 
Inte Sverige, inte Sverige, inte Sverige stod jag och tänkte när de skulle ropa upp vilka som kommit på bronsplats. Vilken lättnad det blev när de ropade upp ”… from Denmark…”. Inte för att brons heller hade varit dåligt, utan jag var ju jätteglad över att vi tagit oss vidare till final, men nu hade vi iallafall en säker silverplats.
 
”In second place with 52.06 points, from Sweden, Sandra Kagevik!”.
 
Igår ville jag få gå in igen och göra om och göra bättre, det lyckades vi med. Vi tog oss till final i de Nordiska mästerskapen i freestyle med en 2:a placering på fina 26.13 poäng. Idag gjorde vi det bättre och lyckades försvara vår placering! 25.93 poäng fick vi idag, alltså lite lägre än igår, men även idag var det dagens näst högsta poäng!
 
Två silvermedaljer fick vi alltså med oss hem, eller ja, två blåa rosetter. Silver till freestylelaget igår, och individuellt silver idag! Undrar när jag kommer förstå vad det är vi har åstadkommit helgen? Det känns ju helt overkligt.

3 november, 2013 | 27 kommentar »

27 kommentarer till “NM-silver!”

 1. Matilda:

  Så sjukt bra! Stort Stort GRATTIS!

 2. Annika:

  Grattis!! Det är så härligt och jag är så glad för din skull. Underbart att se dig och Thyra, vilken glädje det är i den hunden! Fortsatt lycka till med dina vidare tävlingar! Ni är skitduktiga!

 3. Elinore:

  Stort Grattis!

 4. Jinny:

  Grattis, ni är ju helt enkelt bäst! 🙂

 5. Linn:

  Stort grattis!! 🙂

 6. Sofia Olsson:

  Så jäkla GRYMMA NI ÄR!!

  Stort STORT GRATTIS!

  Kramar Sofia och Casey

 7. Anna & Axxa:

  Stort, stort grattis!!! 🙂

 8. Elin:

  Grattis! Ni är så himla duktiga och fina tillsammans. Inte ett öga är torrt… på mig alltså.

 9. Linda:

  Stort mega grattis!!!

 10. Annica:

  Ett stort GRATTIS till dig och Thyra. Ni är så duktiga. Ryser i hela kroppen när jag såg erat program 🙂

 11. Carro- Mamma till sex döttrar:

  Ni är bäst!!!! Finns det ingen film att se på er? GRATTIS!!!

 12. Elin:

  Stort grattis! Ni är grymma 😀

 13. Åza:

  Galet roligt för er. Du är så bra och du FÖRTJÄNAR framgången så innerligt väl. Super GRATTIS!

 14. Angelica:

  Grattis!

 15. Anna at rocktassar:

  Helt makalöst bra! <3 o bi förtjänar det verkligen, du har byggt ett fantastiskt program som verkligen visar upp både Thyra ich musiken! Det är lika roligt att se, varje gång!

  Stort stort stort grattis!

 16. Veronica:

  Stort Grattis!! Det förtjänar ni, det såg verkligen supersnyggt ut!! =D

 17. Nina:

  Ett stort Grattis till er, ni är jätte duktiga.

 18. Johanna, Majken & Ester:

  Stort Grattis igen! 😀 Grymt bra jobbat!

 19. Karin:

  Ni är oroligt grymma 🙂 Stort grattis!!

 20. Jeanette, Sly, Maya & Joy:

  Grymt bra jobbat att gå in & prestera sitt bästa på ett stort mästerskap! Stort Grattis!!!! 🙂

 21. Anna med flock:

  Ännu en gång ett rungande stort GRATTIS till en superfin prestation!!! Vilket år ni haft och vilken häftig upplevelse att få vara med om, njut ordentligt, förstår om det tar ett tag att landa. Kram!

 22. Zandra, Lova & Lystra:

  Ni är så sjukt bra, och sån inspirationskälla för oss andra. Hurra hurra hurra till silvermedaljen! 😀

 23. Lovisa, Inja & Fendi:

  MEGAGRATTIS IGEN 😀 Ni är grymma 😀

 24. Cissi, Lipton o Tetley:

  Stort grattis!!

 25. Matilda:

  Grattis! 🙂

 26. Ewa & Qaxi:

  Stort grattis!!!!

 27. Gabbi, Edwin & Nixon:

  STORT STORT GRATTIS!!!!!
  Ett helt grym program, ni är så duktiga 😀 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: