Linekullen


Pappa Tino och mamma Lhine, hösten 2011.

Nu har jag till slut tagit tag i det där med att göra egna sidor till Thyra och Lhines avkommor. Jag själv är inte riktigt nöjd med upplägget, men det går ju alltid att ändra om ifall att jag kommer på något nytt. Än så länge är det bara Linekullens sida som är klar, och den hittar ni här.

26 november, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Linekullen”

  1. Sussie:

    Vilka snygga syskon Rhiva har!

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Som sagt super bra tycker jag detta blev! 🙂

    Du får säga till om du behöver bilder från oss framöver, har några ståbilder som jag inte lagt ut någonstans tidigare. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: