En veckas vila

Sedan vi kom hem från Karlstad så har hundarna haft total vila. Det brukar ju kunna vara svårt att låta bli att inte göra någonting alls, men de har inte fått ett enda tävlingskommando på hela veckan. Jag har inte märkt av några protester från Thyra, eller så kanske det var på grund av understimulering som hon satte igång att börja skälla igår? Rhiva däremot har varit på väg upp i taket ett par gånger och tyckt att jag varit världens tråkigaste.
 
Imorgon sätter dock träningen igång igen. Nathalie skickade ett sms idag, och det är bestämt att vi ska träna både imorgon och på tisdag. För Thyras del blir det att slipa formen inför SM, och hur vi ska göra det har jag ingen aning om. Det känns ju inte direkt som att vi behöver lägga all energi på programmet och våra rörelser, utan det vi behöver jobba på är hur jag ska få Thyra att inte gå upp så högt i varv.
 
Som jag tidigare nämnt så ska Rhiva och jag ta en paus från freestylen nästa år, så för hennes del blir det att sätta igång med lydnaden igen! Det är många som har sett ut som ett stort frågetecken när jag nämnt att vi ska ha en freestylepaus, men det har inget att göra med att jag har tröttat eller så, utan för att jag tror att en lydnadssatsning kanske kan få den lilla damen lite mer samlad. Vi kommer ju säkert inte kunna låta bli att träna lite freestyle ändå, men tävla ska vi inte göra under nästa år.

17 november, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “En veckas vila”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Jag gillar att du går din egen väg Sandra, låt folk stå där som frågetecken! 🙂

 2. Anna med flock:

  Man ska gå sin egen väg, ibland tror jag det är jättebra att köra ”en sak i taget”, ni har ju all tid i världen att pyssla med precis vad ni vill.

 3. AnneGry:

  Bra plan & tenk. 🙂
  Lykke til på SM!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: