En av Sveriges 100 bästa hundbloggar

Ja, idag kom ett jätteroligt mail från Häromi där det stod att min hemsida/blogg har blivit nominerad till en av Sveriges 100 bästa hundbloggar. Det som gör nomineringen ännu roligare är personen som har haft det här uppdraget verkligen har lagt ner mycket energi och tid i sökandet av de bästa hundbloggarna i Sverige, och även gjort en kort beskrivning av alla nominerade bloggar.

”Tomik är en blogg där vi får följa tre livsglada goldisar och deras aktiva matte.
Bloggen består av en härlig blandning av intressanta texter,
fina vältagna bilder, inspirerande videor och roliga läsartävlingar.
En perfekt blogg för dig som vill ha lite av allt!”.

27 november, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “En av Sveriges 100 bästa hundbloggar”

 1. Nettan:

  Kul! Grattis!

 2. Angelica:

  Grattis!

 3. Elin:

  Ett stort jättegrattis!!! =)

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Va roligt, grattis! 😀

 5. Pia:

  Stort grattis till det Sandra! Din hundblogg är den bästa som jag har läst hittills i alla fall. Å då har jag varit med i bloggvärlden rätt många år vid det här laget. 🙂 Din blogg är över huvud taget en av mina favoritbloggar. Blir alltid så glad över att klicka mig in här och läsa dina fina texter och kollar dina vackra bilder och videofilmer. Det är inspiration när den är som bäst! Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: