Sista träningspasset inför NM

Igår var vi på Dog & People för att hämta mat till Thyra, och så fick vi låna deras träningshall. Rhiva var jätteduktig, medan Thyra var till salu. Hon stressade och lyssnade inte. Ett katastrofalt träningspass som vi inte fick någon ordning på trots pauser. Kändes ju inte jättebra när vi åkte därifrån.
 
Fast att ingen av oss egentligen hade tid så bestämde jag och Nathalie träff nu ikväll för att köra ett sista träningspass inför NM. Thyra var till en början tveksam till att vilja träna överhuvudtaget, men jag höll god min och låtsades som ingenting.
 
Det blev bra träning till slut, så nu känns allting mycket bättre. Under dagens träningspass bestämde jag mig för att jag på NM kommer hjälpa Thyra med target hela vägen när hon ska gå sidleds runt mig, så kanske vi kan undvika att det blir fel i den rörelsen. Thyra är ju lite känslig nu när hon är skendräktig, och när det blir fel går ju världen under enligt henne och stressen kommer som ett brev på posten.
 
Däremot vet jag inte hur jag ska värma upp och belöna henne i helgen. Jag brukar dra upp henne en stund innan och försöka köra ur henne, och i vanliga fall så är det inga problem, men just nu verkar det inte finns någon avknapp. Liksom, hur får jag henne trött utan att skapa stress?
 
Imorgon påbörjar vi iallafall vår resa mot Danmark. Jag, Nathalie, Sabine och Memea kommer övernatta hos Ulrika, och på fredag morgon tar vi färjan från Göteborg till Fredrikshamn. Spännande!

30 oktober, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Sista träningspasset inför NM”

 1. Nettan:

  Lycka Till!!

 2. Anna med flock:

  Lycka till, hoppas ni får en riktigt rolig upplevelse!!

 3. Emma, Sasha & Arya:

  Lycka till!!

 4. Hanna:

  Lycka till!

 5. Matilda:

  Stort Lycka till! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: