Nöjda tjejer

Thyra och Rhiva önskar nog att den här dagen kunde gå i repris varje dag. Den började lite segt, trots sovmorgon och det hjälpte inte heller med en dusch, men till slut fick jag arslet ur och tränade med båda två. Thyra var lite extra på tårna idag, och det beror nog på att vi har börjat träna lite annorlunda efter workshopen förra helgen. Istället för att träna på saker och ting så som de ska vara i programmet så placerar jag mig annorlunda och hon får till exempel göra rörelser bakom min rygg.
 
Rhiva har fått köra några småpass i veckan på uteplatsen, men idag fick det bli ett lite längre pass ute på gräsplanen. Vi har tagit tag i det där med stadga och att man måste lyssna på vad matte säger. Man måste inte göra så många saker som möjligt på så kort tid som möjligt, utan det kan faktiskt löna sig att sitta ner på rumpan en stund och invänta nya instruktioner…
 
Lite senare på eftermiddagen tog vi en promenad tillsammans med Maria och Donna. Vi brukar vara ute i ungefär 1 1/2 timme, men nu när inte Lhine var med och drog ner på tempot så hade det bara gått en timme när vi var på väg hemåt så då passade vi på att gå förbi Ica också och fick till en längre sväng än vanligt.
 
Det känns tomt och konstigt att bara ha två hundar nu, men på promenaderna är det faktiskt lite skönt att kunna gå på som vanligt igen. Jag låter väl jättetaskig nu, men Lhine blev lite av en bromskloss. Nu får hon gå och skrota ihop med morbror Albin istället. Det trivs nog båda två bra med, att traska med någon i samma takt.

12 oktober, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: