Hemma igen

Igår morse började vi åka hemåt igen. Vi lämnade hotellet straxt efter nio, och var framme i Viken drygt tolv timmar senare. Resan tillbaka genom Tyskland gick mycket smidigare än i torsdags. Jag kunde köra på ordentligt, och vi tappade bara totalt en halvtimme trots två köer och ett stopp för att äta mat och rasta hundarna.
 
Inatt sov vi hos Nathalies mormor och morfar igen, och innan vi körde den sista biten hem så tog vi en timmes promenad längs stranden och lät hundarna rejsa loss ordenligt efter ett par dagar med enbart koppelpromenader.
 
När vi kom hem satt Rhiva och kikade ut genom fönstret, och såg ut som att hon hade sett ett spöke. Hon blev helt hysteriskt glad när jag låste upp dörren, och tjocka Lhine blev så glad som hon orkade. Det har verkligen hänt massor med hennes mage under tiden som jag varit borta.
 
Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga, men just nu känns det liksom lite tomt och trist att EM redan är över. Dagarna i Holland svischade förbi alldeles för fort. Hade jag varit miljonär hade jag gärna stannat ett par dagar till. Imorgon är det dags att återgå till det normala livet, och jag ser verkligen inte fram emot att gå upp tidigt och åka och jobba…

1 oktober, 2013 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Hemma igen”

 1. Nettan:

  Härliga bilder på Thyra! Hade hon fått välja så hade hon nog också velat stanna i Holland 0ch få ha sin matte för sig själv ett tag till.

 2. Elin och Billy:

  Åh vilka härliga bilder! Jättefina 🙂

 3. Paulina:

  Vilka härliga bilder!

 4. Ida:

  Härliga bilder!

 5. Frida:

  Hej sandra, Jag måste fråga vad du har för inställningar på kameran på bilderna ovan? Jag gillar dem skarpt på mamma Thyra 🙂

 6. Erica:

  Underbara bilder och jag hoppas du snart kommer in i vardagen igen med lite valp och höst-mys =)

 7. Elin o Olle:

  Vilka fina bilder 🙂

  Har du någon film från när ni nu va o tävlade? 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: