Fina Lhine


Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Min almanacka, som jag av vissa anledningar valde att börja från oktober 2012, tog slut i helgen. Fick lite halvpanik, för utan almanacka överlever man ju inte. Personlig almanacka har sponsrat mig med en almanacka två år tidigare, och det ville de göra även i år. Jag har trivst väldigt bra med utseendet på den jag har haft fram till nu, så jag tänkte att den nya ska se likadan ut – fast med nya bilder såklart.

På Lhine behövde jag en ny huvudbild, och tänkte att det skulle bli fint att fota henne mot höstens färger. Alldeles för vacker sol gjorde tyvärr Lhine väldigt ljus i ansiktet plus att hon satt och kisade. Provade istället att sätta henne i skuggan, och även om bilden ovan blev lite mörk så tycker jag om den jättemycket! Den kommer hamna på baksidan, ihop med en varsin huvudbild på Thyra och Rhiva.

10 oktober, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: