Bye, bye oktober

På tävlingsfronten blev oktober en väldigt lugn månad. Det blev bara en start, med Rhiva i freestyle klass II. Hon var halvt vild och galen men höll sig ändå i skinnet och vi fick vårat första uppflyttningspoäng i klassen.

Thyra och jag var på workshop med landslagstruppen första helgen i oktober, och sedan dess har vi pysslat med vårat program inför NM nu i helgen. Jag har gjort några små ändringar i själva programmet, plus att det blir några nya smådetaljer för att göra tolkningen tydligare.

Lhine hon blev tjockare och tjockare, och två dagar tidigare än beräknat så blev hon mamma. En lite konstig valpning, där det först föddes sex valpar mellan klockan 04.30-08.10, och sen på kvällen kom det tre till. En hane var dödfödd, så åtta pigga och friska valpar blev det fördelat på fem hanar och tre tikar.

Thyradottern Lystra var på rallylydnadstävling, och tog sitt 17:e raka godkända resultat i mästarklass.

Förutom Rhiva så var tre andra Lhinebarn ute på tävlingsbanorna och fick fina resultat. Wilmer tog sitt andra 1:a pris i lydnadsklass I, och sin andra klassvinst. Lilo tog både sitt andra och tredje godkända resultat i fortsättningsklass i rallylydnad och fick därmed titeln RLD F. Våga tog sitt första 1:a pris i lydnadsklass I, också med klassvinst.

31 oktober, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: