Vilken helg det blev!

Först då Zandra och Thyradottern Lystra, LPI RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Stjärnlyster som gjorde SM-debut och kom på en 15:e placering på lördagens kvalrunda, och sedan klättrade upp till en 5:e placering totalt efter finalen!

Sen ringde mamma och berättade att Kicki och Lhines son Wilmer, Höstglädjens Line Written In Winter äntligen fått sitt första CK! Detta efter ytterligare en klassvinst i unghundsklass. Så himla roligt!

På kvällen kom ett roligt sms från Sara med Thyradottern Vittra, TJH(RH) LPI Höstglädjens Quick-Witted. De hade varit och tävlat rallylydnad både lördag och söndag. På lördagen hade Vittra fått titeln RLD N efter det tredje godkända resultatet i nybörjarklass, och på söndagen blev det debut i fortsättningsklass med full pott på 100 poäng och klassvinst!
 
Jättestort grattis till er allihopa!

16 september, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Vilken helg det blev!”

  1. Nettan:

    Och systersonen Trazzel 10½månad blev godkänd i anlagsklass viltspår.

  2. Maggan & CO:

    Vilka Rallydöttrar hon fått finaste Thyran! <3
    Massor grattis till superhelg! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: