Tråksöndag

Rhiva och jag skulle varit på SSRK:s utställning i Smedjebacken idag, men det blev tyvärr inget med det. Jag hittade inget resesällskap och kände att det inte var värt att sitta och åka så långt ensam. Dels för att det hade blivit väldigt dyrt, och med tanke på gårdagen så hade jag varit alldeles för trött för att köra hela vägen själv.
 
Igår kväll kändes det riktigt surt att jag skulle missa en utställning som varit planerad sen länge, men frågan är om jag ens hade vaknat av klockan idag. Slocknade i soffan redan 21.30 igår, och märkte inte ens att Lenny gick ut med hundarna, och sen när jag förflyttat mig till sängen så somnade jag som en stock direkt och vaknade inte förrän vid 7.30.
 
Men, men. Att missa en utställning är ju inte hela världen. Rhiva har ju dessutom CK både från juniorklass och unghundsklass, vilket jag är väldigt nöjd med. Fast i och med att jag hade räknat med att komma iväg idag så missade vi även en freestyletävling, som dessutom var inomhus. Det hade förmodligen varit jättebra för Rhiva, och även för mig som inte hade behövt oroa mig för att hon skulle slå över eftersom att hon inte hade kommit nånstans.
 
Aja, jag har ju fått sova ikapp en massa förlorade timmar och har istället haft tid att åka och hämta ut presenterna som vi i landslaget ska ha med oss till alla de andra deltagarna på EM. Mycket mer än så har inte blivit gjort idag på grund av det kalla, ruggiga och blöta vädret.

22 september, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: