Det blir inget SM för Lhine i år

På tävlingen förra helgen klättrade Lhine upp till en 8:e plats på kvallistan till SM i heelwork to music. Redan då tyckte jag att Lhine började se lite pluffsig ut, men det kunde ju lika gärna varit inbillning för att jag ville se det eller att hon helt enkelt gått och blivit lite småtjock.
 
Idag var det dags för ultraljud, och mamma som också ville vara med mötte upp oss hos veterinären. När jag tog ut Lhine så var det första hon sa ”Vad tjock hon är!”. Även veterinären kommenterade Lhines kroppsform direkt när vi klev innanför dörren. ”Här har vi nån som ser väldigt dräktig ut!”.

Då hade jag iallafall inte sett i syne, men det var ändå en nervös väntan innan vi skulle få se om den något runda kroppsformen berodde på valpar eller fett.
 
Det blev goda nyheter, Lhine är dräktig! Fem valpar kunde veterinären se där inne i magen. Lycka!

17 september, 2013 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Det blir inget SM för Lhine i år”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Weeeey, vad kul! Grattis <3

  Åh vilken tur att det inte var otur att ha mig med på parningen 😉

  Ställde frågan till Linus för någon vecka sedan om ännu en valp, han skrek rakt ut 🙁 buhu!

  Är så avundsjuk på alla blivande valpköpare.

 2. Gunela:

  Härligt – grattis!

 3. Anki Risberg:

  Jag är så glad! Hoppas det blir en valp över till mig.

 4. Nathalie och Ayax:

  Härligt!!! grattis!! 😀 (Tänk att jag är så kass att jag faktiskt inte kunnat se något… men nu är det väl ett tag sedan jag träffade fröken iof 🙂 )

 5. Hanna:

  Spännande! Synd på SM, men det kommer ju fler. Grattis till valparna 🙂

 6. emma,loke&vilja:

  Oh va roligt! Spännande och grattis såklart! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: