Workshop, dag 2

Nu är huvudet fyllt med så mycket information att det nog kommer ta ett par dagar att sortera allt. Många nyttiga tips och aha-upplevelser har jag med mig från den här helgen.
 
Idag fick Rhiva följa med, och hon skötte sig jättefint. Visserligen låg hon mest i buren, men hon låg där tyst och snällt och bara tittade på allt runtomkring. På morgonen när Birgitte hade en genomgång fick hon vara med och lyssna, och även hon om hon hade lite myror i brallan och hellre hade gjort något mer fartfyllt så kändes hon inte speciellt besvärlig.
 
Alla fick ett par minuters träning var med Birgitte idag. Det blev mycket att sitta och lyssna, men jag gillar ändå det upplägget för man lär sig väldigt mycket av det. När det var min och Thyras tur förklarade Birgitte hur jag kunde ha lite variation i rörelserna, istället för att bara köra en rörelse och sedan byta till nästa… som jag väldigt gärna gör för att det blir enkelt och inte så rörigt för mig själv.

Birgitte tittade även på vårat tassarna-på-fötterna-trick, och där är det stadgan vi måste träna på. Jag ska belöna så fort Thyra sätter en tass på ena foten, innan hon börjar trampa och stampa, och sedan fortsätta belöna i stillastående position. Just nu har Thyra lite bråttom framåt, och det är därför hon inte står still och så småningom trillar av.

Mer än så hann vi tyvärr inte med, men man fick som sagt många bra tips av att titta på de andra.
 
Det här har varit en väldigt intressant helg, och jag är bara så himla sugen på att gå ut och träna nu! Främst med Lhine och Rhiva faktiskt. Det finns en hel del grejer jag vill testa i HTM:en med Lhine, och likaså med Rhiva gällande fokus och tävlingslik träning. Fast ikväll orkar min hjärna definitivt inte med någon träning och imorgon behöver jag nog en vilodag.

25 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Workshop, dag 2”

  1. Ann-Sofie:

    Spännande o va skoj med en massa nya ideer!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: