Träningsvila

Jag vet inte hur det gick till, men den här veckan har det inte blivit ett enda träningspass för någon av hundarna. För Thyra och Lhine har det blivit fem lediga dagar, och för Rhiva sju lediga dagar. De brukar ju inte vara jättenöjda när de bara får vara hund, men den här gången verkar de tycka att det är helt okej. Lite vila tyckte jag att jag, Thyra och Lhine kunde behöva, men jag hade verkligen inte planerat en sån här lång vila.

Fast nu blir det ju även tävlingsvila ett tag framöver, förutom en inofficiell tävling som kommer hållas under nästa workshop med landslaget den sista helgen i augusti, så jag känner ingen som helst panik över att vi måste träna heller. Jag brukar ju även kunna få dåligt samvete när inte hundarna får göra något, men de verkar själva tycka att det är lite skönt att ha semester…

Vi får väl se när vi sätter igång igen.

9 augusti, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: