Thyra och jag representerar Sverige på EM i Holland!

Fick ett meddelande från Sabine i HTM-laget igår, som skrev att det verkade som att laget till EM var klart. Jag vågade ju knappt gå in och titta, men på den officiella EM sidan stod det att jag och Thyra var ett av de fyra ordinarie ekipagen!
 
Även våra träningskompisar Nathalie och Ayax kom med som ordinarie. Nathalie som hade räknat med att de skulle bli reserver, eftersom dom togs in i laget senare i år, blev nog väldigt överraskad när hon fick mitt mms med en bild på laguppställningen. Ingen av oss vågade riktigt tro på det som stod, eftersom vi inte hört något från landslagsledarna än…
 
Igår kväll hade jag ett missat samtal från Memea, och idag har jag bara gått och väntat på att hon skulle ringa igen. För drygt 1 1/2 timme sen ringde hon, och meddelade att jag och Thyra är utvalda att starta som ordinarie på EM i Holland!
 
Alltså, det går inte att beskriva min känsla just nu. Det känns bara så himla häftigt! Vi har ju inte ens satsat på att komma med i landslaget, men i januari blev vi erbjudna en plats. Då kände jag att det vore himla kul om vi kunde få vara med och tävla på ett mästerskap iallafall, med tanke på Thyras ålder, men trodde ändå inte att vi skulle räcka så långt.

Men så blev vi uttagna till EM-laget, och efter en lång väntan på få veta vilka som skulle bli ordinarie och vem som skulle bli reserv så är det nu klart att under sista helgen i september tävlar vi för Sverige på The Open European Heelwork to Music & Freestyle Championships 2013!

29 augusti, 2013 | 16 kommentar »

16 kommentarer till “Thyra och jag representerar Sverige på EM i Holland!”

 1. Matilda:

  STORT STORT GRATTIS! Vad himla roligt, lycka till! 😀

 2. Nettan:

  Så himla roligt!!!! Är så stolt över både dig och Thyra!!!

 3. Thina:

  Ni är så jäkla grymma.

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Stooooooooooort grattis 😀 Är inte överraskad, ända sedan ni började på kursen för Ida har jag ”vetat” att ni skulle gå långt 🙂 Ni är ett fantastiskt team!!

 5. Carro:

  Stort grattis!!! Var kan man se vilka som tagits ut?

 6. Linda:

  Fy fan va häftigt! Grattis!!

 7. Julia:

  Grattis! Ni är så duktiga så det är klart att ni skulle vara med 😉

 8. Hanna:

  Ascoolt! Stort grattis 🙂

 9. Ann-Sofie:

  Det känns som en väldigt rättvis o välförtjänt uttagning. Stort GRATTIS o framför allt Lycka till!!!

 10. Sara:

  Stort Grattis och Lycka till 😀

 11. Åsa o toktassarna:

  Grattis!

 12. Jessi Wera och Frasse:

  Fantastiskt!
  Grattis!

 13. Sofia:

  Åh så himla roligt! GRATTIS!

 14. Gunela:

  GRATTIS -underbart! 😀

 15. Karin Bengtsson:

  Häftigt!
  Stort Grattis 🙂 Det är ni väl värda!

 16. Nathalie och Ayax:

  åååh, vad kul vi ska ha!! 🙂 grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: