Satans skitväder!

Ja, nu är jag trött på det här jävla vädret! Det har regnat och åskat varenda dag sedan i lördags. Två dagar i rad har det förstört våran träning också. Igår var hundarna med i bilen medan jag jobbade, och sedan åkte vi direkt ut till hundungdom. Hann bara träna med med Rhiva i några minuter innan det började spöregna. Jag kan stå ut med regn, om jag har regnkläder, men det hade jag såklart inte.

Idag gjorde vi ett nytt försök. Det åskade lite här hemma när vi åkte, men jag höll tummarna för att vi skulle åka ifrån åskan. Tränade ett par minuter med Rhiva och sedan fick hon hoppa in i bilen igen. Tänkte att hon skulle få komma ut en gång till sen när Thyra och Lhine fått träna.

Tar ut Thyra och håller på och trär på henne löptrosorna när det kommer ett blixtsken och det smäller till utav bara helvete. Jag blev livrädd och Thyra ryckte till av min reaktion. Vi sprang tillbaka till bilen, och där satt jag med skakiga händer. Usch, jag är så himla åskrädd. Efter ett par minuter startade jag bilen och parkerade precis intill planen. Åskan verkade gå runt hundungdom, så jag försökte träna en stund med Thyra men hade en obehaglig känsla i kroppen så det kändes bättre att bryta och åka hem innan känslan började påverka träningen.

Vi får göra ett nytt försök imorgon igen. Packa med regnkläderna och hoppas att åskan håller sig borta!

14 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Satans skitväder!”

  1. Sara, Maya & Vimsa:

    Åskar? Här har det varit fint hela veckan! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: