Rhiva är tillbaka!

Igår var Rhivas sista löpdag, och nu under kvällen när vi var på hundungdom och tränade med Nathalie och Ayax så skuttade hon lyckligt framför mina fötter när vi klev in i träningshagen. Hon var så himla sugen på att få jobba, och vilken glädje och energi hon hade! Jag kände ju inte igen henne ett tag där innan löpet, men nu är hon sig själv igen!
 
Vi körde bara ett kort pass, eftersom att jag inte var förberedd på en så snabb omvändning efter löpet, men sen när vi tränat färdigt med de andra så tog jag ut henne igen för att träna kontakt och följsamhet intill ett gäng som tränade agility. Hon fick behålla kopplet på, men hon gjorde inte en ansats mot de andra hundarna.

När de var en som jagade upp sin hund genom att springa omkring med en pipleksak blev det svårt, men jag kunde ändå ta tillbaka Rhivas uppmärksamhet ganska snabbt igen. Hon var jätteduktig, och imorgon blir det att återgå till vår normala träning igen och jobba för att ta oss framåt.

20 augusti, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: