Omslagsflicka


Bilden lånad av Goldenklubben.

Nu är det visserligen ett tag sedan senaste numret av Golden Nytt kom ut, men jag har ju glömt att visa det fina omslaget. Det blev verkligen en glad överraskning när jag fick se det!

Att bilden skulle användas till nånting i tidningen visste jag, då den ansvariga utgivaren mailat mig ett par veckor tidigare och frågat om det inte var jag som hade en bild där Thyra har en visselpipa i munnen. Kul att vissa bilder man tar blir ihågkomna! Jag trodde att bilden skulle användas till något reportage, så jag blev som sagt väldigt överraskad när Thyra fick pryda omslaget.

Det är faktiskt andra gången som Thyra pryder omslaget på Golden Nytt. På omslaget av nummer 2, 2007 kommer hon springande med en dummie i munnen… och Dream-kullen i magen.

13 augusti, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: