Lång väntan…


Lhine 23 november 2011, några timmar innan valpning.

Det har bara gått 9 dygn, men ändå kan jag inte låta bli att titta på Lhine och undra om hon är dräktig. Vet ju att det är evigheter kvar innan man kan se på henne om hon är dräktig eller inte, och tiden går ju inte fortare när man letar tecken så det har jag tänkte försöka låta bli. Istället kommer vi köra på som vanligt, så länge som Lhine vill…

28 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lång väntan…”

  1. Hanna:

    Jag kunde se i Baccis ögon efter ca två veckor, att hon var dräktig. Ett sådant där moderligt lugn, hade lagt sig som en film, över hennes blick. Vi håller tassar å tummar, för en massa fina gyllenpälsar på Höstglädjen 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: