Freestyle och HTM-tävling på Skövde-Tidaholm HU, dag 2


Två trötta tjejer med helgens rosettskörd.

Efter en god natts sömn på ett trevligt och mysigt B & B i Sandhem var det idag dags för ytterligare en tävlingsdag. Planen för dagen var att försöka vara mera skärpt, samt att skippa nervositeten jag hade inför starten med Lhine igår.

Precis som igår så gick freestylen först, och Thyra var på tårna redan när jag tog ut henne i bilen så idag blev det en längre uppvärmning och så fick hon vara ute med mig istället för att ligga i tältet. Thyra var superspeedad, och i all iver tappade hon svärdet en gång och hade inte tid att lämna av det innan hon skulle backa runt mig.

Trots att Thyra var så speedad så var hon tyst! Det kändes verkligen super när vi sprang av planen, och som belöning kom Lenny och mötte oss med en kampleksak. Den ena domaren blev helt tagen av Thyras fart och koncentration och gav oss hela 27.10 poäng! Tyvärr så fick vi mycket lägre poäng av den andra domaren, och slutsumman landade på 25.15 poäng. Det räckte till cert och klassvinst, och det var ju såklart roligt att få vinna.

Eftersom att Lhine fick sin HTMIII-titel igår så hade jag som sagt tänkt skippa nervositeten, men istället blev jag nervös för att hon kanske skulle kunna tänka sig att dra av planen. Förutom att hon satt och laddade inne i tältet, så var hon helt hussetokig. Även för henne blev det en längre uppvärmning och sen fick hon vara ute en bra stund innan det var vår tur.

När HTM III drog igång så bestämde jag mig för att det var strunt sak samma om hon drog av planen, nu skulle vi gå in och köra ordentligt. Jag skulle inte hålla på och styra med massa konstiga saker och försöka räta upp mig. Starten kändes mycket bättre än igår och det blev bara några småmissar. Vid ett tillfälle kändes det som att hon var på väg av planen, men jag lyckades hålla henne kvar.

Det blev en riktigt rolig överraskning när resultaten kom upp, och jag läste Lhines namn högst upp! Den ena domaren gav oss fina 26.70 poäng, medan vi fick mycket lägre av den andra som även gav Thyra låga poäng. Slutsumman blev den samma som för Thyra, alltså 25.15 poäng! Det blev som sagt klassvinst och vårat fjärde uppflytt. På prisutdelningen fick Lhine även en jättefin diplomrosett, eftersom att det inte finns championat än, i efterskott då jag missade att de hade såna igår.

Två cert, två uppflyttningspoäng, två klassvinster och HTMIII blev summan av den här tävlingshelgen. Jag är jättenöjd med Thyra som alltid jobbar på, även om det ibland blir lite tokigt, men lite extra stolt är jag faktiskt över Lhine. Vi debuterade i HTM III förra lördagen och den här helgen tog hon diplom, ett fjärde uppflyttningspoäng och en klassvinst. Världens bästa Thyra och världens bästa Lhine.

4 augusti, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Freestyle och HTM-tävling på Skövde-Tidaholm HU, dag 2”

 1. Elaine:

  GRATTIS! 😀 Det var verkligen en rosettskörd!

 2. Anna @ Rocktassar:

  Wow va bra!! Grattis!!:) 🙂 🙂

 3. Johanna:

  grattis vad kul! och vad söta de är! 🙂

 4. Nathalie och Ayax:

  verkligen grymt coolt!! 😀 vilka underbara tjejer du har!! 😀

 5. Anna med flock:

  Grattis ännu en gång, jättefina program!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: