Bye bye augusti

Första helgen i augusti åkte vi på en tvådagarstävling i Tidaholm. Dubbla starter för Thyra i FS III och dubbla starter för Lhine i HTM III, med chans på diplom. Jag hoppades även på att Thyra skulle höja sina poäng på listan för Årets freestylehund, men tyvärr så var domarna väldigt oeniga om poängen båda dagarna. Poängen räckte dock till cert båda dagarna, och till klassvinst på söndagen.

Lhine tog sitt tredje uppflyttningspoäng i HTM III på lördagen, och fick titeln HTMIII! På söndagen slog Lhine till med sitt hittills högsta poäng i klassen samt klassvinst, och klättrade in på kvallistan till SM.

På SKK:s internationella utställning i Norrköping ställde jag Lhine och Rhiva, och vi åkte hem glada och nöjda! Rhiva debuterade i unghundsklass med Excellent, 2:a placering och CK! Lhine fick Excellent och vann jaktklassen, också med CK!

Två dagar efter att vi kom hem från Tidaholm så började Thyra och Lhine löpa, drygt en vecka efter Rhiva. Väldigt smidigt att de bestämde sig för att löpa ungefär samtidigt. Parning var planerat under det här löpet för Lhine, och två parningar blev det med Nimbus, Kolbäckens Jägermeister. Hoppas, hoppas, hoppas att parningarna tog sig och att Lhine är dräktig!

Sista helgen i augusti var det dags för årets andra workshop med landslagstruppen. Helgen inleddes med en inofficiell tävling på fredagen, och Thyra som fick tävla i trosor p.g.a löpet var för dagen bäst av de uttagna till EM-laget och blev 2:a totalt.
 
Dagarna efter workshopen var det lite nervöst att vänta på besked från landslagsledarna om vilka som skulle bli ordinarie till EM och vem som skulle bli reserv, och i torsdags ringde Memea och berättade att jag och Thyra blivit utvalda som ordinarie!

31 augusti, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Bye bye augusti”

  1. Hanna:

    Svår månad att toppa! Grattis till landslagsplatsen, lyckad parning och allt annat kul 🙂

  2. Elin och Billy:

    Stort grattis till allting! 😀

  3. Malin, Sinus och Unik:

    GRATTIS 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: