När alla väntar på att någon annan ska börja

Jag hade räknat med att Lhine skulle börja löpa i början av juli, och har flera gånger tänkt att löp är på gång både hos henne och Thyra. Det har känts så nära att mina hundar inte ens fick träffa mammas hundar när de löpte, för att jag inte ville att dom skulle bli igångdragna för tidigt. Nu går båda på övertid istället… Idag är det 10 månader sedan Thyras förra löp liksom.

När ingen började löpa första gången jag trodde att det var löp på gång så trodde jag att den ena inväntade den andra, men nu går nog alla och väntar på varandra istället. Rhivas första löp satte igång straxt före hennes 1-årsdag, alltså för 8 1/2 månad sen, och hur hon har tänkt löpa i fortsättningen har jag ingen aning om. Hennes systrar har iallafall hunnit löpa två gånger tror jag. Det borde ju kunna vara på gång hos Rhiva med.

Thyra har vid flera tillfällen varit flörtig och bjudit in Rhiva till någon slags parningsdans, och senast var bara för några minuter sen. Rhiva tycker det är jättekul när mormor vill leka med henne, och håller på och piper, steppar och hoppar…

Aja, det är ju bara att vänta och se när dom tänker löpa. Det vore ju inte helt fel om dom skulle kunna tänka sig att löpa ungefär samtidigt.

24 juli, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “När alla väntar på att någon annan ska börja”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Men, va skumt! Måste ju vara perry om alla tre löper samtidigt? Helt underbart också om de är sånadär löpaengångomårethundar – fast det kanske man inte tycker om man avlar?

    Flx kan med otur löpa 3 ggr på ett år… :/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: