Lite kvällsträning

Den här dagen blev inte som den var tänkt, men bra ändå. Vaknade inte förrän 10.40, och det kändes ju sådär lagom kul eftersom att det innebar att hela dagen blev försenad. Ingen träning med hundarna hanns med heller. Efter kvällsmaten tog vi iallafall en promenad tillsammans med våra grannar Maria och Donna. Det blev en timmes promenad i den sköna kvällssolen, med ett kort stopp på Marias jobb för att vattna hundarna.

Rhiva och Donna är lekkompisar och kan röja i timmar, så precis i början av promenaderna är det totalt kaos när dom två ska försöka leka. Thyra och Lhine hamnar oftast mitt i också… Sen när vi börjar gå så lugnar Rhiva ner sig ganska snabbt. Dom gör sina små ryck emellanåt, fast jag tycker att Rhiva är riktigt duktig. Ibland när Donna försöker få igång henne så ser man på Rhiva hur hon verkligen koncentrerar sig och försöker ignorera henne.

Efter promenaden trodde jag att hundarna skulle vara nöjda och gå och lägga sig, men icke. Rhiva har tjatat om att få göra något, så nu har både hon och Lhine fått varsitt litet träningspass. En deciliter var har vi varit ute och klickat upp. Rhiva fick träna på två freestylerörelser och Lhine på två HTM-positioner.

De är väl inte helt nöjda med det heller, men nu är det mörkt ute och klockan börjar närma sig natt… och vissa gränser finns det ju. Imorgon blir det mer träning, och trots att jag har semester den här veckan så blir det nog att ställa klockan så jag inte sover allt för länge.

16 juli, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: