Can not connect…

Katastrofalt träningspass med Rhiva igår, och ännu värre idag. Att det blev som det blev igår tog jag ta på mig, då det åskade längre bort och jag tydligen är mer åskrädd än jag trodde. Tanken idag var att göra om och göra rätt, men så blev det ju inte.

Vi skulle ha tävlat i helgen, men som det känns just nu så kommer vi få stryka oss. Ingen idé att gå in på planen med dålig känsla redan från början.

Varför ingenting funkar vet jag inte riktigt. Kanske att det är löp är på gång och att det ihop med värmen blir en jobbig kombination. Koncentrationen har ju tidigare inte räckt långt i värmen, men det brukar ju vara full fart på henne i början iallafall…

26 juli, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: