Börjar vi närma oss klass II?

Ja, kanske. Har precis varit ute och tränat freestyle med Rhiva, och hon var superduktig. Det har varit jättevarmt idag, sådär så att vi bara har orkat gå korta promenader, men när solen försvann bakom husknuten så gick vi ut och tränade en stund. Vi tog några små pauser, och resultatet av det blev att Rhiva orkade träna mycker mer än vad jag hade tänkt från början.

Provade att länka ihop rörelser två och två, och även utöka antalet repetitioner av varje rörelse. Det blev helt kaos emellanåt, då de häftigaste rörelserna enligt Rhiva just nu är att backa och att ställa sig med framtassarna på min rygg. Annars kändes det som att min planering av programmet kan funka. Det är en bit i musiken som jag inte riktigt vet vad vi ska göra med, men det hoppas jag Nathalie kan hjälpa oss med i veckan.

Har suttit och lyssnat på våran låt ett par gånger nu, och skrivit ner hur långt varje stycke är, och vissa bitar blev lite väl långa så jag måste försöka klippa ner låten lite till. Tror det blir den tredje klippningen, men sen ska jag nog kunna vara nöjd.

13 juli, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Börjar vi närma oss klass II?”

  1. Ann-Sofie:

    Spännande, vi ser fram emot att se det 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: