Två duktiga hundar till

Ja, Lhine och Rhiva blev ju lite bortglömda i gårdagens inlägg. Det finns ju årslistor även för nybörjare, och just nu så ligger Lhine 2:a på listan för Årets nybörjare HTM och lilla odjuret Rhiva leder än så länge listan för Årets nybörjare freestyle. Jag tycker det är kul att det finns lite olika listor, även om jag inte tävlar för samla poäng till listorna.

Med två poäng från klass I och två poäng från klass II så ligger Lhine faktiskt bara 4.33 poäng efter ledaren som har gjort två starter i klass III. På nybörjarlistorna får man bara räkna med tre resultat från klass I, och sen får man högre poäng i klass II och III. Rhiva hon leder ganska stort, med 9.75 poäng, men även på nybörjarlistorna kommer det ju hända mycket under året. Men som jag skrev igår, så är det ju kul att få ligga högt upp ett tag iallafall.

6 juni, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Två duktiga hundar till”

  1. Nathalie och Ayax:

    självklart! Jag är oerhört glad att vi fick ligga överst en vecka iaf, sedan lär man väl stadigt dimpa neråt. Hoppas inte vi dimper ner fööör långt iaf! 😉

    Jag tror däremot att båda dina tjejer har goda chanser att hålla sig kvar högt på listan, dom är ju grymt duktiga båda två! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: