Thyra i topp!

Efter helgens tävling så leder Thyra just nu Årets freestylehund! De är de fyra högsta resultaten under året som räknas ihop, och jag är jättenöjd med summan av de fyra starterna vi gjort i år för vi har slagit de poängen vi hade på listan förra året med 0.4 poäng.

Hittills så är det bara sex ekipage som har gjort minst fyra starter, så det kommer hända en hel del på listan under året, men det känns ju såklart himla roligt att vi får ligga överst en stund. Före oss så låg våra träningskompisar Nathalie och Ayax i toppen, och nu ligger de två.

5 juni, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thyra i topp!”

  1. Julia:

    Wow grattis!
    Jag har undrat då jag inte fattat, men hur väljs dem som är med i mydog och tävlar?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: