Svettig och nöjd

Den hör veckan har det blivit alldeles för lite lösspring för Rhiva, men idag så åkte vi iväg till hundhagen en sväng. Jag brukar kolla på klockan för att se hur länge hon håller igång, och idag sökte hon sig till skuggan redan efter en kvart. Då var hon nöjd, men jag fortsatte att traska omkring i hagen och hon hängde såklart på.

Jag tycker redan att hon har lugnat sig lite grann. Visst springer hon som en tok när jag säger ”Hopp-o-lek!”, men hon gick sansat från bilen och innanför grinden stod hon och väntade på att jag skulle koppla lös henne och ge frikommando. Hon springer ofta in till mig, och blir gärna kvar en stund medan jag berömmer och klappar om henne.

När vi varit i hagen en halvtimme så lufsade Rhiva bort till grinden, och satt där och flåsade med lång tunga och ville få gå tillbaka till bilen. Efter att Rhiva hoppat in i bilen så tog jag ut Thyra och Lhine, och Rhiva gjorde inte en ansats till att resa på sig. Hon var liksom färdig för idag.

7 juni, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Svettig och nöjd”

  1. Ann-Sofie:

    Åhh vad jag önskar att vi också hade en sån hundhage där Allvin kunde få springa sig riktigt trött nån gång, det skulle han behöva lillplutten <3
    Måste kännas härligt o lyckat för dig när du kan se att hon kommer o är nöjd o kan tänka sig sluta.
    Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: