Staket!


Igår eftermiddag var det staketbygge på 4 B, och fint blev det!

När vi flyttade hit för 2 1/2 år sedan var det bara två rader med tunna buskar som gränsade mot ingången, så det blev ju att sätta upp kompostgaller direkt så att hundarna skulle kunna få gå ut och in som de ville. Staket fanns det bara ut mot gångbanan. Mellan våran och granntantens uteplats var det en rejälare häck, så där behövdes inga kompostgaller förrän hösten -11 när vi var valpvakt åt Walter…

Tanken om att sätta upp staket har funnits länge, men det har ju funkat bra med kompostgallerna. Sen en dag när den områdesansvarige gick sin inspektionsrunda så frågade grannen mitt emot om de fick sätta upp staket, då deras Donna, Rhivas bästa kompis, har noll respekt för kompostgaller.

Så för typ två veckor sedan var Lenny och Jimmy iväg och köpte staket. Tyvärr var det ju inte lika enkelt som vi trodde att få ner stolparna. 20 centimeter dålig jord och sedan grus… Efter att de provat med ett jordankare istället så åkte de och lämnade tillbaka stolparna, köpte fler jordankare samt andra stolpar.

Igår tog de tag i saken, och satte upp båda staketen! Jag kunde varken hålla mig inne eller bara sitta och titta på, utan jag var ju tvungen att lägga mig i och fick faktiskt vara lite delaktig i byggandet.

Det blev iallafall jättefint och en otrolig skillnad mot våra tidigare kompostgallerstaket!

28 juni, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Staket!”

 1. Annika:

  Så fint det blev!! 🙂

 2. Anna @ Rocktassar:

  Gött med riktigt staket, snyggt också!

  Bor ni i radhus eller bottenlägenhet med uteplats?

 3. Malin, Sinus och Unik:

  Fiint 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: