Grattis till mig…

Som jag tidigare nämnt ett antal gånger här i bloggen så är ju det här med att hitta musik till freestylen och HTM:en inte riktigt min grej. Nu är det dessutom tre låtar jag letar efter. Rhiva ju behöver en ny till FS II och så småningom kommer Lhine behöva en ny till HTM III, även om vi kommer testa att göra ett nytt program med några nya rörelser till låten vi kört i klass I-II.

Sen känner jag att jag vill göra något nytt med Thyra också. Inte för att jag tröttat på vårat nuvarande program, men skulle vi få representera det svenska landslaget på mästerskapstävlingar i höst så vore det ändå skönt att få lägga det programmet på hyllan lite fram tills dess. Slipa på det hemma i lugn och ro och inte nöta på det på tävling.

I två dagar har jag suttit framför datorn nu och lyssnat på all möjlig musik. Hittade till slut en låt som jag tyckte kunde passa till HTM III, men sen när jag satte den på repeat så kändes den inte alls som HTM. Istället blir det nog så att jag tar den till Rhiva. Har redan idé om en liten rekvisita och hur den ska användas.

Vad jag letar efter till Lhine vet jag inte riktigt, men hennes låt känner jag ingen panik över. Vi kommer ju som sagt prova att starta med samma låt som innan. Till Thyra däremot letar jag efter något glatt och showigt, efter önskemål från flera freestylevänner och domare. En låt som passar till Thyras glada svans och härliga energi inne på planen.

23 juni, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis till mig…”

  1. Karin Bengtsson:

    Du får ge oss läsare lite mer kriterier att gå efter så kanske vi kan föreslå lite låtar? 🙂
    Grattis till de senaste resultaten, ni är så duktiga!

  2. Matilda:

    Jag gillar björnbröder ”på väg” men kanske inte är din stil :-/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: