Framsteg?

Igår kändes HTM:en med Lhine fortfarande hopplös, men idag har vi haft två jättehärliga träningspass! I stegförflyttningarna åt höger i position fem har Lhine idag både sökt sig längre fram och flyttat sig rakt åt sidan. Vilken lycka! Dessutom fick jag snabbt bort fokuset på mina händer som jag vill kunna ha hängade vid sidan, utan att hon söker sig bakåt, när jag hade belöningen i andra handen och flyttade över den till rätt hand när jag belönade.

Vi pysslade även med lite andra positioner och några övergångar. Tidigare har hon gjort ett sidbyte framför mig från position ett till fem, men där tränade vi istället på att hon ska gå en gång genom mina ben. Får vi till det så blir det både snyggare och bättre flyt.

Nu under kvällen fick Lenny följa med ut och vara medhjälpare. Använde honom lite som en stolpe, och så fick han klicka när Lhine puttade till med kroppen mot hans ben. En konstig träningsmetod kanske, men alla sätt är ju bra utom dom dåliga. Nu kunde ju jag både föra hund, stå mitt emot och se vad Lhine gjorde och få närkontakten bekräftad genom Lennys klick.

Nu känns HTM:en roligare igen!

11 juni, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Framsteg?”

  1. Ann-Sofie:

    Härligt när man kan klura ut lite alternativa träningsmetoder, det tror jag är väldigt klokt. Tror du menar pos 5 när du skriver 4 men det är inte lätt med alla nummer o hålla ordning på.
    Ses i helgen <3
    Svar: Ja, det är fem jag menar. Jag vet att det är position fem, men skriver alltid fel.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: