Bye bye maj

Maj blev en riktig fin tävlingsmånad för mig och tjejerna. Sex uppflyttningar, varav två cert och två nya titlar i freestylen och fyra godkända resultat i rallylydnaden och två nya titlar även där.

Thyra och jag gjorde två riktigt bra starter i FS III. Trots att det bara var andra och tredje starten med nya programmet så känns det som att vi har fått till ett riktigt fint flyt. Thyra känns säker och jobbar på självständigt, och missarna vi får ligger helt på mig. Vi har lyckats få bort mycket ljud, och på ena starten var Thyra tyst genom hela programmet. Två cert och två klassvinster med 26.50 samt 27.00 poäng!

Med Lhine blev det två starter i HTM och två starter i rallylydnad. Vi avslutade HTM I med uppflyttning på fina 27.40 poäng(!), klassvinst och därmed fick Lhine titeln HTMI. Två dagar senare provade vi att flytta upp till klass II, en fin debut med uppflyttning på 26.25 poäng. I rallylydnaden startade vi på en dubbeltävling, som resulterade i två godkända resultat, med 87 och 95 poäng, i avancerad klass och titeln RLD A.

Lilla Rhivdjuret har haft mycket i sitt huvud och känts lite splittrad, men på tävlingsplanerna har hon skött sig jättefint. Vi gjorde två starter i FS I, och på den första tog vi det tredje uppflyttningspoänget och Rhiva fick titeln FDI. När vi ändå var anmälda gjorde vi en fjärde start, med ytterligare en uppflyttning. Även med Rhiva blev det en dubbeltävling i rallylydnad, med två godkända rundor i nybörjarklass, på 95 och 87 poäng, och titeln RLD N.

En bra månad blev det även för Thyradöttrarna Vittra och Lystra. Vittra startade i lydnadsklass II, och tog ett 1:a pris med 181 poäng! Hon var även på utställning, där hon fick Excellent i öppenklass, placerades som 4:a med CK och slutade som 4:e bästa tik! Lystra fick titeln RLD M, och gjorde ytterligare fyra starter i rallylydnadens mästarklass med fina poängen 90, 94 och 2 x 100!

1 juni, 2013 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bye bye maj”

 1. Annika:

  Grattis till en fantastisk månad!! 🙂

 2. Elin:

  Härligt!

 3. Anna at Rocktassar:

  Så fina:))

  Grattis!! Tyras nya program är bara såååå läckert… Kunde inte slita blicken från er! 🙂

  Tack för senast 🙂 kram

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Fantastisk månad med fina resultat igen! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: