Thyra i Sigtunabygden


I Sandra Kageviks och golden retrievern Thyras freestyleshow var ett plastsvärd en viktig rekvisita.”

Ӏven Sandra Kagevik och hennes golden retriever,
Thyra, nio år, kom från Linköping för att delta i sin
andra freestyletävling för säsongen.
 
– Det finns inte så många freestyletävlingar i Sverige.
Vi har ytterligare fyra tävlingar inplanerade. Vi är med
i det Svenska landslaget för freestyle och då måste man
verkligen visa att man är aktiv, säger Sandra Kagevik.”

På tävlingen i Märsta för två veckor sedan så var det en journalist från någon tidning där och ville prata med mig precis när jag sprungit av planen och höll på och belönade Thyra. Jag hann inte uppfatta vad han hette eller vilken tidning han kom ifrån, men svarade så tydligt jag kunde på hans frågor samtidigt som jag kampade med Thyra.

I veckan lades en länk till tidningen upp i en grupp på Facebook, och vi var med både på bild och i text. Kul! Imponerande att båda våra namn blev rättstavade, och även texten tycker jag blev bra. Funderade först över antalet tävlingar, men på fredagen så hade vi ju faktiskt fyra starter framför oss. På söndagen gjorde vi en av dom, så nu har vi tre kvar.

Thyra blev ju dock lite äldre än vad hon är. Det är ju faktiskt två månader kvar tills hon fyller nio år. På tal om det så känns det jättekonstigt… Det känns snarare som att hon kanske skulle fylla sju år.

Klicka här om ni vill läsa hela artikeln, som ligger på sida 22-23.

24 maj, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Thyra i Sigtunabygden”

 1. Sussie:

  Vad häftigt!!!

 2. Julia:

  Wow grattis! Jag har fortfarande inte sett Thyras program. Har du någon film från nån tävling som skulle kunna uppladdas?

 3. Ann-Sofie:

  Tänkte just på det när han började prata med dig…dålig tajming för ni var ju mitt i bästa belöningen men men så är det nog för alla stjärnor ☆
  Kul att ni kom med i alla fall ♡

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: