Bruttorna

29 maj, 2013 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bruttorna”

 1. Lovisa, Inja & Fendi:

  Fina <3

 2. Elaine:

  Goldens ser så glada ut när det är lite varmt.. 🙂 Blir liksom ett smile i uttrycket!

  Ang. kommentarer på min sida, vettetusan vad som hänt – men alla kommentarer har börjat hamna för moderering, trots att jag inte ändrat några inställningar. Och jag försöker få bort det, men har inte lyckats… än. :/ Tips?

 3. Elaine:

  Just ja! Ang. BPH också för bruksprov, så får man alltså ha gjort beskrivningen innan den 1 juli -13. Det är bara datum för när det är ok att börja tävla bruks med den regeln. 🙂

 4. Anna, Juni & Rock:

  Fina brudarna!

  Ang konkurrens: Om Rock inte är engagerad så blir “straffet” att jag tränar med Juni. Har båda lösa så det går snabbt att växla och jag inte behöver koppla upp den ena och släppa den andra. Säger busigt till Rock att “jamen då får Juni köra” och så ropar jag på henne och kör lite kort innan Rock får en ny chans. Rock cirkulerar runt och blir väldigt taggad av det. Men det absolut inget irriterat i dt utan mer som en busig lek. Typ 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: