18 månader

Ojdå, vad snyggt… Det ser ut som att Rhiva blir halvt strypt i sitt halsband, men jag var ju tvungen att peta ner pälsen bakom halsbandet för att det skulle synas ordentligt. Kanske att jag snålade lite med halsmåtten, men så vill jag ju ha halsband som sitter där de ska och inte hänger och dinglar. Det hade behövts en sisådär 10 centimeter till för att halsbandet skulle göra sig bra på bild och inte bli täckt av päls, men då hade det ju hängt ner till bröstknappen eller nåt.

Lillpluttan fyller förresten 18 månader idag!

23 maj, 2013 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “18 månader”

 1. Karin:

  Snyggt!

 2. Sara, Zombie, Ikaros och Ozzy:

  Snyggt halsband! Nu vill jag beställa fler till mina hundar också 😀 det är lätt att det blir ett beroende 😀

 3. Lise-Lotte Rocky & Sigge:

  Hipp hipp hurra på 18-månadersdan!
  Och snyggt halsband! Sigge vill också ha 😛

 4. Elaine:

  Snyggt!

 5. Zandra, Lova & Lystra:

  Snyggt – passade ju damen fint med lila 🙂

 6. madebyminvilda:

  Jättefint! Passar henne superbra med färgerna men vad sa jag om passformen 😉 Några centimetrar till hade inte skadat men bara det fungerar i vardagen så, att vara fotosnyggt är ju inte det viktigaste 😉

  Kan du inte maila mig några bilder, jag vill ju se på Thyra och Lhine också!

 7. Ninni:

  Så tjusigt! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: