Årets första regn

Duggregn, regn och nu ösregn. Folk klagar om väder på Facebook, medan jag tänker att det är ett ganska typiskt midsommarväder ute. Kallt, ruggigt och blött! Vädret har inte lockat till träning, och eftersom att vi ändå inte har några tävlingar på gång just nu så har vi hållt oss inne idag. Annars brukar jag faktiskt passa på att träna just när det regnar.

Istället har jag varit duktig och sorterat lite bilder och lagt dom på rätt plats i datorn samt kopierat dom till den externa hårddisken. Hittade bland annat bilderna som mamma tog efter Rhivas debut i valpklass 6-9 månader på SKK:s utställning i Österbybruk, där hon vann med HP och blev BIR-valp. Tänk att hon varit så liten och söt.

12 april, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: