Sponsorjakt

Nu börjar min och Thyras första helg med landslagstruppen närma sig med stormsteg! Bara drygt två veckor kvar. Det känns både spännande och lite nervöst. Vi kommer samåka och bo tillsammans med Maggan och hennes tollare Trubbel som vi känner sedan flera år tillbaka, vilket känns toppen! Då behöver jag inte känna mig lika lost som jag hade gjort om vi hade åkt upp själva, plus att det blir mindre bensin- och boendekostnad för oss båda.

Ekonomin är ett stort dilemma, som det stod i det brev jag fick när vi fick frågan om vi ville vara med i landslagstruppen, så förutom kostnaden för resor och boende så får vi själva betala större delen av de aktiviteter som anordnas ur egen ficka eller via personliga sponsorer.

Förutom personliga sponsorer så behövs det såklart direkt sponsring till hela landslaget, och än så länge har det inte gått något vidare med min sponsorjakt. Dog & People är snälla och sponsrar mig och Thyra med en del av summan för den första landslagshelgen, men i övrigt har jag inte ens fått svar från de företag jag mailat angående sponsorkontrakt eller stöd till landslaget.

Jag är ju uppenbarligen inte den bästa på att formulera mig för att sälja in landslaget och mig själv och Thyra som ekipage, men ett svar borde man ju kunna få iallafall tycker jag. Eller folk kanske tror att det är bluffmail? Aja, det är bara att jaga vidare.

3 mars, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Sponsorjakt”

 1. Sara och Lhyra:

  Första helgen är väl här uppe i Stockholm? Eller Upplands Väsby iallafall? Om ni inte redan hade haft boende hade vi kunnat sponsra med ett rum här hemma men det verkar ju redan vara löst 😉

 2. Carro:

  Ett tips om du inte redan provat det är att ringa istället eller först maila och sen ringa. Tror det kommer gå bättre då 😉 All lycka till!!

 3. Linnéa:

  Det är bara att ligga i, mejla och ring nästan till den grad att det verkar tjatigt 🙂 Lycka till!

 4. Nettan:

  Höstglädjens då? Räknas inte vi? Har ju sagt att vi ska hjälpa till. Har du pratat med moster Nickan?
  Svar: Klart ni räknas, alla Höstglädjare. Var företag jag frågat om sponsring som jag tänkte på 🙂

 5. Sandra:

  Vet inte om jag är ute och cyklar men jag kan tänka mig att det är lättare att få företag att sponsra med artiklar än med pengar. T ex en fodersponsor, en klädsponsor, en leksakssponsor osv. Även om det ger pengar direkt till resekassan så hjälper det ju indirekt eftersom pengarna som skulle gått till hundmat då kan gå till resa osv. En tanke iaf 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: