Panik!

Suck, pust och stön! Det är mindre än en vecka kvar tills jag tänkte att jag och Lhine skulle debutera i HTMI, men så som det ser ut nu så kommer vi få stryka oss. Hittar ju såklart ingen musik. Jag blir galen! När jag började fundera på HTM med Thyra hittade jag ju låt hur lätt som helst, men förmodligen tänker jag lite för avancerat nu eftersom att jag kommit längre i träningen med Lhine och har fler positioner som vi kan använda. Med Thyra tränade jag inga positioner direkt, utan plockade bara in sådant hon kunde från lydnaden och freestylen.

Egentligen skulle jag nog kunna blunda och peka ut en låt på skärmen i Spotify, i och med att låtvalet inte spelar någon större roll i klass I, men jag vill ju att både låt och program ska bli bra och kännas rätt. Åh, varför ska det vara så himla svårt?!?

24 mars, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Panik!”

  1. Elaine:

    Äsch, blunda och peka! 😉

  2. Sara:

    Vad är det för typ av låt som du letar? 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: